Garantera säkrare take away och leverans

Garantera säkrare take away och leverans

En steg-för-steg-guide för hygien vid take away och leveranser

Take away och leveranser har blivit ännu vanligare inom restaurangbranschen efter händelserna under året 2020. Konsumenterna lägger mer pengar på take away, leveranser och drive-thru än tidigare och hygienförväntningarna är högre än någonsin tidigare. Det är viktigt att erbjuda en hygienisk konsumentupplevelse och att vara noga med att förmedla detta.


Läs vidare för att få veta mer om de fyra stegen för att garantera säker avhämtning.

Säkra köks- och medarbetarhygienen

Digitala affischer i viktiga områden som påminner personalen om att tvätta sina händer

Säkra påsen för take away och leveranser

Skräddarsy hygienartiklar som servetter och påsar med säker förslutning

Säkra avhämtningsområdet

Skyltar som används för att guida leveranspersonal och gäster

Säkra leveransen

Ge leveranspersonalen tillgång till handdesinfektion och torkpapper för god hygien på språng

Användbara verktyg för säkra hygienrutiner

Verktyg